понеделник, 12 септември 2011 г.

ЦСКА плаши с човек на Пеле

Бразилски голаджия ще се опита да качи еднолично ЦСКА на върха тази вечер. "Червените" приемат коравия тим на "Локо" (Пд) от 20,00 ч. Очаква се Жуниор Мораес да запише дебют за "армейците". Нападателят, израснал пред погледа на Пеле в "Сантос", заедно куп звезди като Диего и Робиньо, най-после беше картотекиран. Специално заради Мораес ЦСКА изигра три контроли през паузата в първенството.
Другото любопитно име в групата днес е на младия халф Александър Якимов, записал вече 15 минути срещу "Монтана".
"Локомотив" е сериозен отбор със сериозен президент и винаги играят силно срещу нас", каза треньорът на ЦСКА Милен Радуканов. "Контролите показаха, че има млади футболисти, които са готови и може да се разчита на тях. Виждате, че Александър Якимов е в групата, след като показа добри игри".
Радуканов не пожела да коментира информациите в медиите, че на новия технически шеф Драголюб Симонович е забранено да влиза в съблекалнята. "Не коментирам информации в медиите, а работим всеки ден, виждаме се с Дуци и работим за ЦСКА да побеждава. Днес не съм се чувал с него", каза още Радуканов.
Той отказа категорично да коментира темата "национален отбор" и изваждането на Спас Делев от групата за мачовете с Англия и с Швейцария.
standartnews.com



Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 

Footer Widget #1

Източници: www.standartnews.com

Footer Widget #2

Footer Widget #3

Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog