сряда, 2 ноември 2011 г.

БФС удари по "Левски", без публика срещу "Локо" (Пд)

София. "Левски" - "Локо" (Пд) ще се играе при закрити врата. Така реши Дисциплинарната комисия на БФС и ядоса "сините". Те подозират централата на "Иван Асен II" в тенденциозно отношение към тях.

На "Герена" не могат да се примирят с наказанието, което им е наложено за инцидента в сектор Б след края на дербито с ЦСКА. Според тях то е в разрез с наредбата, защото феновете не носят вина. "Неприятно и тежко. Не сме запознати с докладите и въз основа на какво е взето това решение. Никой не ни покани да се защитим. Нито са привикани официалните лица, нито представители на полицията. Отношение към нас има. Определено утре ще говорим повече по този въпрос", обяви Константин Баждеков.

"Сините" трябва да платят и 6000 лв. глоба. 2000 от тях са за боя, 2000 за щети по материалната база на стадиона и 2 бона за хвърлени предмети.

Георги Иванов отнесе един мач наказание и ще плати 500 лв. за протестите срещу рефера Таско Тасков, който го изгони.

ЦСКА ще плати 5000 лв. 2000 са за хвърлени предмети, 2000 за бутилката, която удари Гонзо при влизането му в съблекалните, а 1000 са за нахлуването на фенове на терена след гола.

Решение за инцидента на мача "Берое" - "Славия" не бе взето. Той ще бъде разгледан още веднъж на следващото заседание.

Причината е разминаване на докладите. Твърди се, че фенът, който нахлу на терена, не се е опитвал да бие играч на "белите", а му била оказвана медицинска помощ. Ако се докаже обратното,
"Берое" гори за 3 срещи.
standartnews.com



Статии от същата категория:

0 коментара:

Публикуване на коментар


 

Footer Widget #1

Източници: www.standartnews.com

Footer Widget #2

Footer Widget #3

Copyright 2010 Спортни новини. All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Distorsi Blog